Zakkencentrale Groep
We always deliver
Onze organisatie, de Zakkencentrale Groep, bestaat uit drie divisies.

Onze organisatie, de Zakkencentrale Groep, heeft een compleet assortiment aan Big Bags, Containerliners, 25-50kg Polypropyleen zakken, netten, verpakkingsmaterialen, verpakkingsmachines, clipmaterialen, folies, labels en zelfs stellingen, weeg- en sluitmachines. De verdeling in drie divisies is gemaakt op basis van de verschillende producten. Wat u ook zoekt voor het verpakken, opslaan en vervoeren van uw producten, wij zijn u met raad en daad altijd graag van dienst; we always deliver.

Zakkencentrale Groep

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Rotterdam aan de Cairostraat 50 en is gelegen tussen de uitvalswegen A20 en A13. Hier vindt u ons Nederlandse kantoor en magazijn met 5.000 m2 opslag, van waaruit wij alle producten die wij op voorraad hebben snel kunnen leveren. Zowel over de weg, per vliegtuig (Rotterdam – The Hague Airport/Schiphol Airport) of via de Rotterdamse haven.

In het Belgische Maldegem, aan de Krommewege 52, vindt u onze vestiging waar wij zakken van 25 tot 50 kg bedrukken en 13.000 m2 opslagruimte hebben voor onze produkten. Mede door deze forse opslagcapaciteit kunnen wij onze producten zeer snel leveren, zowel binnen als buiten Europa.

Zakkencentrale Groep heeft langlopende relaties in Europa en het Verre Oosten opgebouwd. Daardoor hebben wij de flexibiliteit om onder de meest gunstige condities onze producten te laten produceren, volgens de specifieke wensen van onze klanten.

Ruime voorraad
Snelle levering
Meerdere magazijnen
Voorraadhoudend
Klantspecifiek bedrukkingen
Specificaties volgens uw wensen
Zakkencentrale Nederland BV
De divisie die een totaal assortiment aan verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines levert
Zakkencentrale BV
De divisie die Polypropyleen, jute, katoenen of gemengde weefselzakken voor producten van 25-50 kg levert.
Exim Handelsonderneming BV
De divisie die gespecialiseerd is in het leveren, van Big Bags (FIBC’S) & Containerliners. plastic pallets en hoezen

Packaging your sustainable world?

Wij adviseren en helpen u graag op weg.

Om u te helpen met uw vraagstuk met betrekking tot het verpakken, ompakken, opslaan en vervoeren van uw producten op te lossen hebben wij graag contact met u hierover

Laat uw gegevens achter en wij zullen zsm bij u terug komen met een offerte

Duurzaam
Maatwerk
Energie zuinig
Contact formulier

    Nieuws & updates
    Recente Berichten
    nl_NLDutch