Zakkencentrale Nederland BV
De divisie die een totaal assortiment aan verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines levert,
Zakkencentrale Nederland BV

Zakkencentrale Nederland BV is de divisie die een totaal assortiment aan verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines levert, zoals verpakkingsnetten in uiteenlopende soorten en typen, clipmaterialen, girfilms, labels en folies. Verder bieden wij verpakkingsmachines en sluit- en weegmachines, zowel los als in complete lijn. Deze producten zijn met name geschikt voor de AGF-branche.

Onze vestigingen
Zakkencentrale Groep
Nederland
Hoofdkantoor
Ons hoofdkantoor vindt u in Rotterdam aan de Caïrostraat 50, gelegen tussen de uitvalswegen A-20 en A-13. Daar bevindt zich ons kantoor en centrale magazijn, van waaruit wij alle producten die wij op voorraad hebben snel kunnen leveren, over de weg, per vliegtuig (Rotterdam- The Hague airport) of via de Rotterdamse haven.
Giró Warehouse Spain
Spanje
Giró Groep
Als aandeelhouder & exclusieve dealer voor de gehele Benelux van Giro, marktleider met een bewezen staat van dienst op de markt, kunnen wij u de befaamde Giro netverpakkingsmaterialen van hoge kwaliteit leveren. Bovendien hanteren wij de grootste voorraden binnen de Benelux, met als resultaat zeer korte levertijden.
Duitsland
Affeldt GmbH
Wij zijn de exclusieve dealer voor de gehele Benelux van Affeldt GMBH, een toonaangevend bedrijf met een bewezen staat van dienst op de markt. De machines worden vervaardigd in Duitsland en belichamen de befaamde Duitse degelijkheid en kwaliteit. Met onze uitgebreide voorraad aan onderdelen en machines staan wij garant voor een langdurige en betrouwbare productie voor uw bedrijf.
Packaging for your sustainable world?
Wij adviseren en helpen u graag op weg.

Om uw vraagstuk met betrekking tot het verpakken, ompakken, opslaan en vervoeren van uw producten op te lossen hebben we meer informatie nodig.

Niet voor niets zijn wij al meer dan een eeuw dagelijks bezig met de toekomst. En dat blijven we doen.

Duurzaam
Maatwerk
Energie zuinig
Vraag een offerte

    nl_NLDutch