Exim Handelsonderneming
Onze divisie die gespecialiseerd is in het leveren van zogenoemde Big Bags en FIBC's.
Exim Handelsonderneming Rotterdam BV

Exim Handelsonderneming Rotterdam B.V. is de ISO-gecertificeerde specialist voor alle soorten FIBCs (Flexible Intermediate Bulk Containers, beter bekend als Big Bags), containerliners, PE-Liners, Big Bag rekken, anti-worteldoek, plastic pallets en slipsheets binnen de ZakkenCentrale Groep. Als lid van EFIBCA (European Flexible Intermediate Bulk Container Association) nemen wij onze rol om op een sociale, veilige en milieubewuste manier onze producten te laten produceren en leveren, zeer serieus.

Vanaf de introductie van de Big Bag heeft Exim zich ontwikkeld tot een betrouwbare gesprekspartner in de verpakkingsindustrie. Hierbij vormen veiligheid, klantwensen, milieu en betrouwbaarheid de kern van de relatie die wij met onze klanten hebben.

Onze vestigingen
Zakkencentrale Groep
Nederland
Hoofdkantoor
Ons hoofdkantoor bevindt zich in Rotterdam aan de Cairostraat 50 en is gelegen tussen de uitvalswegen A20 en A13. Hier vindt u ons Nederlandse kantoor en magazijn met 5.000 m2 opslag, van waaruit wij alle producten die wij op voorraad hebben snel kunnen leveren. Zowel over de weg, per vliegtuig (Rotterdam – The Hague Airport/Schiphol Airport) of via de Rotterdamse haven.
created by dji camera
Belgie
Print service
In het Belgische Maldegem, aan de Krommewege 52, vindt u onze vestiging waar wij zakken van 25 tot 50 kg bedrukken en 13.000 m2 opslagruimte hebben voor onze produkten. Mede door deze forse opslagcapaciteit kunnen wij onze producten zeer snel leveren, zowel binnen als buiten Europa, via de haven van Antwerpen.
IMG_8557
Europa
Fabricage
In Somló-Zsák Hongarije en productie in Ukraine, produceren wij Big Bags voor met name de Oost-Europese markt.
Packaging for your sustainable world?
Wij adviseren en helpen u graag op weg.

Om uw vraagstuk met betrekking tot het verpakken, ompakken, opslaan en vervoeren van uw producten op te lossen hebben we meer informatie nodig.

Niet voor niets zijn wij al meer dan een eeuw dagelijks bezig met de toekomst. En dat blijven we doen.

Duurzaam
Maatwerk
Energie zuinig
Vraag een offerte aan

    nl_NLDutch