Kwaliteit

Kwaliteit

Al meer dan een eeuw staat de Zakkencentrale Groep synoniem voor topkwaliteit op het gebied van verpakkingen en machines. Maar onze toewijding aan kwaliteit reikt verder dan alleen producten; het strekt zich uit tot de veiligheid van onze medewerkers, de werkomgeving en de algehele werksfeer.

Bij ons is het streven naar de beste kwaliteit vanzelfsprekend. Dit blijkt onder andere uit ons ISO-9001:2015 certificaat, dat onze toewijding aan kwaliteitsmanagement bevestigt. Bovendien worden al onze producten vervaardigd volgens strenge kwaliteitseisen, conform ISO 9001, 22000, 14001, Pharma, BRC, AIB, HACCP, Kosher, Halal, en UN normen. Hierdoor voldoen we altijd aan alle wettelijke voorschriften en richtlijnen van EFIBCA en de UN.

Maar ons streven naar kwaliteit gaat verder dan enkel certificeringen. We zijn trots op ons certificaat als Authorised Economic Operator (AEO), wat aantoont dat we voldoen aan alle veiligheidscriteria. Dit stelt ons in staat om onze internationale activiteiten volgens het Communautair Douanewetboek snel en efficiënt uit te voeren, met minimale vertragingen en oponthoud.

Bij Zakkencentrale Groep geloven we dat kwaliteit niet alleen te vinden is in onze producten, maar ook in de veiligheid en tevredenheid van onze medewerkers. We investeren in veiligheidstrainingen, ergonomische werkplekken en een positieve werkcultuur om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich gewaardeerd en veilig voelen. Want alleen door te streven naar uitmuntendheid in alle aspecten van ons bedrijf kunnen we onze klanten de hoogste kwaliteit bieden die ze verdienen.

Packaging for your sustainable world?
Wij adviseren en helpen u graag op weg.

Om u te helpen met uw vraagstuk met betrekking tot het verpakken, ompakken, opslaan en vervoeren van uw producten op te lossen hebben wij graag contact met u hierover

Laat uw gegevens achter en wij zullen zsm bij u terug komen met een offerte

Duurzaam
Maatwerk
Energie zuinig
Contact formulier

    nl_NLDutch