Wikkelfolie & Wikkelnetten
Palletwikkelnetten & folies worden gebruikt om goederen tijdens transport en opslag te beveiligen en te beschermen.
Wikkelfolie

Wij hebben verschillende wikkelfolie voor diverse toepassingen in vooral de AGF-sector. In de standaard varianten hebben wij rekwikkelfolie altijd op voorraad, afwijkende maten kunnen wij op aanvraag leveren. Afhankelijk van uw wensen adviseren wij graag welke folie voor u de beste is. De rekwikkelfolie die wij leveren is geschikt voor handmatig én machinaal gebruik.

Wikkelnetten (met geheugen)

Wikkelnet wordt gebruikt voor het omwikkelen van producten die moeten ademen. Dit type netverpakking wordt daarom veel gebruikt in de AGF branche. Dit net wordt veelal om export-pallets gewikkeld om verschuivingen van ladingen op pallets tijdens het transport te voorkomen. Wikkelnet wordt uitgevoerd met of zonder rek (stretch), beide leverbaar door Zakkencentrale. De net structuur is gemaakt van nylon en daardoor erg sterk. Het gebruik van wikkelnet is eenvoudig en licht werk.
Baal-net is een ander soort netverpakking dat leverbaar is door Zakkencentrale. Dit soort net wordt gebruikt om balen met verschillende inhoud te bundelen. Baal-net is beschikbaar in de volgende kwaliteiten:

• standaard, zonder geheugen - voor het omwikkelen van pallets
• standaard 15% stretch, met geheugen - voor het omwikkelen van pallets
• Optima: voor het verpakken van gras (220kgf)
• Strong: voor het verpakken van stro (245kgf)
• Xtra: voor het verpakken van harde stro- maistakken

nl_NLDutch