Duurzaamheid

We care about the future

Duurzaam werken betekent meer dan woorden

Al meer dan een eeuw zijn wij dagelijks bezig met de toekomst. En dat blijven we doen. Duurzaamheid, met het oog op de toekomst van onze aarde en de aankomende generaties, is voor onszelf, voor onze medewerkers én voor onze partners erg belangrijk; we care about the future.

Zakkencentrale Maldegem
Giró Warehouse Spain
Giro Factory Teruel
Duurzaamheid
Bij ons staat een toekomst waarin mens en milieu centraal staan altijd voorop. Al meer dan een eeuw streven we naar duurzaamheid in alles wat we doen. Dit geldt niet alleen voor onze organisatie, maar ook voor onze partners, want samen werken we aan een duurzame toekomst.
Energie Besparen
Wij besparen energie door oa LED- verlichting te gebruiken, grotendeels elektrisch te rijden, zonnepanelen op de gebouwen te hebben en alleen energie te verbruiken als dat echt nodig is. Zo streven wij naar zo min mogelijke uitstoot van CO2.
Samenwerking
Wij geven de voorkeur aan samenwerking met partners die, net als wij, duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Dit strekt zich uit tot hun processen, transportmethoden en arbeidsomstandigheden.
Transporteurs
We kiezen ervoor om samen te werken met logistieke bedrijven die streven naar duurzaam ondernemen en minimale CO2-uitstoot nastreven. Op die manier dragen we bij aan onze duurzaamheidsdoelstellingen.
Productieprocessen
Tijdens onze productieprocessen wordt continu gekeken naar de milieueffecten en hoe deze kunnen worden verminderd of geminimaliseerd. Dit omvat ook afvalbeheer en recycling.
Kwaliteit & Certificering
Profiteer van ruim 100 jaar kennis.
Duurzaamheid Zakkencentrale

Duurzame samenwerking

Hier bij Zakkencentrale Groep is duurzaamheid een kernwaarde die we continu nastreven, en dat geldt ook voor het verminderen van onze CO2-voetafdruk. We geven de voorkeur aan partnerschappen met organisaties die dezelfde waarden delen en er daadwerkelijk naar handelen. Denk aan transportbedrijven die actief maatregelen nemen om hun CO2-uitstoot te verminderen. Ook producenten en leveranciers die zich inzetten voor duurzaamheid zijn onze favoriet. Tijdens onze audits is duurzaamheid dan ook een cruciaal criterium waarop we onze samenwerking baseren.

Good manufacturing practice

Bij ons staan niet alleen goede arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers hoog in het vaandel, maar ook het toepassen van Good Manufacturing Practice voor onze producten. Dit betekent dat we tijdens het productieproces nauwgezet vastleggen en controleren welke grondstoffen en materialen worden gebruikt, en hoe deze zijn getest, met name op hun milieueffecten. Onze medewerkers worden zorgvuldig opgeleid en gekwalificeerd om hun taken uit te voeren. Bovendien streven we ernaar dat de productieomstandigheden zijn ontworpen met minimale belasting voor het milieu gedurende het hele productie- en logistieke proces.

Packaging for your sustainable world?
Wij adviseren en helpen u graag op weg.

Om u te helpen met uw vraagstuk met betrekking tot het verpakken, ompakken, opslaan en vervoeren van uw producten op te lossen hebben wij graag contact met u hierover

Laat uw gegevens achter en wij zullen zsm bij u terug komen met een offerte

Duurzaam
Maatwerk
Energie zuinig
Contact formulier

    nl_NLDutch