Asbest afvalzakken
Asbestafvalzakken zijn nog steeds nodig voor de juiste verwijdering van asbest.
Asbest afvalzakken

In Nederland is het meeste asbest in de bouw gebruikt. Ook is het gebruikt in installaties en schepen. De beroepsmatige toepassing van asbest is in 1993 gestaakt.

Het verwijderen van asbest en asbesthoudende materialen is een lastige klus die door gecertificeerde specialisten moet worden uitgevoerd.

Het afvoeren van asbest en asbesthoudende materialen gebeurd veel in Big Bags, 25-50 kg zakken, containerliners en platenzakken. Deze verpakkingen worden dan voorzien van een speciale bedrukking, om duidelijk aan te geven dat de inhoud asbest of asbesthoudend materiaal is. Met onze speciale asbest zakken helpen wij mee deze asbesthoudende materialen op een veilige manier uit onze leefomgeving te verwijderen. Voor een schoon milieu voor nu en voor onze kinderen.

Grote hoeveelheden Asbest

Voor grote hoeveelheden asbest
- Containerliners; Om asbest en asbesthoudend materiaal veilig af te voeren leveren wij speciale containerzakken voor 6m3, 12m3, 16m3 en 20m3 containers. Afwijkende maten kunnen wij speciaal voor u laten maken en eventueel op afroep beschikbaar houden.

- Depotbags en platenzakken;
Speciaal voor de afvoer van asbesthoudende platen. Hiervoor hebben wij verschillende standaardmaten beschikbaar, afhankelijk van de grootte van de af te voeren platen.
Voor kleinere hoeveelheden asbest

- Stevige kuubzakken met afsluitbare bovenzijde, PE binnenzak en asbest bedrukking te gebruiken tot een gewicht van maximaal 1000 kg.

- Afsluitbare 25-50 kg PP zakken met PE binnenzak voor kleinere hoeveelheden asbest en asbesthoudend materiaal.
Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende zakken voor asbestverwijdering op voorraad in onze magazijnen in Nederland en België. Vraag naar de mogelijkheden.

nl_NLDutch