4- lus Big Bags
De 4- lus big bag is de beste oplossing voor de verpakking, transport en opslag van poeders, granulaten
4- loop FIBC's

Ontdek de kracht en flexibiliteit van onze 4 lus Big Bags. Als specialist van leveringen van PP geweven Big Bags begrijpen wij de eindeloze mogelijkheden van onze 4-lus Big Bags en hoe wij deze optimaal kunnen samenstellen om zo efficiënt mogelijk uw producten te verpakken. Wij stellen samen met u de meest geschikte big bag samen.

Standaard Big Bags

O.a. voor de bouw en grondstoffenindustrie – met veiligheidscertificaten voor de gebruikte Safe Working Load (SWL) en Safety Factor (SF; bijv. 5:1 - 6:1 – 8:1).

Voedselindustrie

Inclusief met speciale Food Grade Certificaten.

Middels ons zeer uitgebreide netwerk van partners waarmee we al vele jaren samenwerken zijn wij in staat om de beste Big Bags te leveren tegen de meest gunstige condities.
De BigBags voor de voedselindustrie worden uitlstuitend gemaakt volgens de huidige voorschriften met de daarbij behorende certificaten op het gebied van voedselveiligheid

Vormstabiele Q-bags met baffle

Deze zakken zijn ontworpen met geïntegreerde baffle-panelen die zorgen voor extra stabiliteit en vormbehoud, met name bij het vervoeren van losse bulkmaterialen, om optimaal gebruik te maken van de laadcapaciteit van uw vrachtwagen en/of container en de betere stabiliteit van deze Big Bags.

Voordelen van deze Q-Bags:
Stabiliteit: De baffle-panelen verminderen het risico op doorzakken, waardoor een gelijkmatige rechthoekige vorm behouden blijft, zelfs bij zware ladingen.
Efficiëntie: Verbeter uw logistieke processen door de vormstabiliteit, waardoor de zakken gemakkelijk stapelbaar zijn

4- loops big bag / 4- lus big bag
Big Bags met PE Liner

Ontdek Veiligheid en Bescherming met PE Binnenliner Big Bags.
Bij Zakkencentrale Nederland bieden we hoogwaardige Big Bags met een PE binnenliner, ontworpen om uw goederen te beschermen en de levensduur van de zak te verlengen. Deze innovatieve oplossing combineert de veelzijdigheid van een Big Bag met de extra voordelen van een duurzame polyethyleen (PE) binnenliner.

Voordelen van PE Binnenliner Big Bags:
Bescherming: De PE binnenliner vormt een extra barrière tegen vocht, stof en andere omgevingsfactoren, waardoor uw lading veilig blijft.

Verlengde Levensduur: De binnenliner beschermt niet alleen de inhoud maar verlengt ook de levensduur van de Big Bag zelf, wat resulteert in een kosteneffectieve keuze.

Ervaar de geruststelling en duurzaamheid van onze Big Bags met PE binnenliner bij Zakkencentrale Nederland. Neem contact met ons op voor meer details en aangepast advies om aan uw specifieke verpakkingsbehoeften te voldoen.

• Voor het verpakken van producten zoals uien, aardappelen of haardhout hebben wij sterke Big Bags met ventilatiestrepen, zodat de verpakte producten goed geventileerd worden, maar wel veilig verpakt zijn.

Elk van bovenstaande typen Big Bags zijn uit te voeren met verschillende vul- en losmogelijkheden, hijsvariaties en verschillende niveaus van stofdichtheid. Hieronder enkele van de meest voorkomende variaties.

Ventilation Big Bag / Ventilatie Big Bag
Configuraties

Bij de Zakkencentrale Groep streven we naar perfectie in verpakkingsoplossingen.
Een perfect voorbeeld van onze diverse opties voor Big Bags is te vinden in ons uitgebreide assortiment.
Ontdek de diversiteit en kies de correcte configuratie die het beste past bij uw specifieke behoefte.

De meest voorkomende configuratie mogelijkheden zijn hieronder weergegeven voor de volgende secties van de Big Bags:
• Hijsoplossingen
• Vulmogelijkheden
• Losvarianten
• Soorten stiknaden

Lus mogelijkheden
Vul mogelijkheden
Los mogelijkheden
Stiksel mogelijkheden
Advies

Welke configuratie u ook kiest, ons aanbod van verschillende mogelijkheden voor Big Bags is ontworpen om aan al uw verpakkingsbehoeften te voldoen.
Neem contact met ons op voor deskundig advies en ontdek de optimale configuratie voor uw specifieke toepassing.

nl_NLDutch