BOPP flowpack folie
BOPP-folie wordt gebruikt in de verpakking van AGF voor de vochtbestendigheid, helderheid en barrière-eigenschappen, waardoor de versheid van
Bopp Flowpack folie

In de AGF-sector wordt flowpack-folie gebruikt voor het verpakken van verse groenten, waarbij perforaties zorgen voor een ademend effect.
Verschillende perforatietechnieken, zoals macro, micro en laser, worden toegepast, samen met verschillende materiaalsoorten zoals OPP, OPA en PET, en diktes vanaf 20 micron. Het aantal perforaties en hun diameter worden bepaald door factoren zoals het verpakte product, het materiaal, de afwerking, de opbouw (mono, duplex, triplex) en het type machine, evenals omgevingsfactoren.

Flowpack-folie kan optioneel worden voorzien van extra barrières, een antistatische laag (geschikt voor poeders) en anti-condensatie om condensvorming aan de binnenkant te voorkomen en het product zichtbaar te houden.

Wij bieden graag advies op maat voor de beste folie voor uw specifieke product(en), zodat we samen kunnen werken aan duurzame oplossingen.

nl_NLDutch