Gebreid net
Het gebreid net wordt veelal ingezet in verpakkingen die worden geproduceerd met een pijpdiametergrote van 180mm – 250mm
Gebreid net

Het gebreid Giro net is een uitstekende keuze voor het verpakken van middelgrote tot grote gewichten binnen de AGF-sector (Aardappelen, Groenten en Fruit). Dit type net biedt verschillende voordelen en is zeer aanpasbaar aan de behoeften van de gebruiker.

Belangrijkste voordelen van het gebreid Giro net zijn:

Lichte verpakking: Ondanks zijn lichte gewicht kan het net tot 1 kg aan product dragen, waardoor het geschikt is voor het verpakken van zwaardere AGF-producten zoals uien, aardappelen, sinaasappels, citroenen, limoenen en avocado's.
Recyclebaar: Het net is gemaakt van 100% polyethyleen, wat betekent dat het recyclebaar is, waardoor het een milieuvriendelijke verpakkingskeuze is.
Ademend: Het net laat lucht door, waardoor de verpakte producten kunnen ademen.
Dit helpt bij het behouden van de kwaliteit van de producten gedurende een langere periode.
Voedselkwaliteit: Het gebreid Giro net voldoet aan de CE / FDA-standaarden voor voedselkwaliteit, wat betekent dat het veilig is voor direct contact met voedsel.
ISO- en BRC-certificering: Het net is gecertificeerd volgens ISO- en BRC-normen, wat garant staat voor de kwaliteit en veiligheid van het product.

Het Gebreid Giro net is verkrijgbaar in verschillende diameters, diktes, kleuren en maasstructuren, waardoor het aanpasbaar is aan de specifieke eisen van de gebruiker. Het wordt vaak gebruikt voor het bundelen en presenteren van AGF-producten en krijgt vaak de herkenbare ballon- of tasvorm. Dit maakt het ideaal voor het verpakken van producten in de AGF-sector, vooral voor producten met een pijpdiametergrootte van 180 mm – 250 mm en gewichten tot 5 kg.

Afhankelijk van de behoeften van de klant kan advies worden gegeven over het beste gebreide Giro buisnet voor een specifieke toepassing.

nl_NLDutch